Chiftelute de cartofi umplute cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi;
  • 2 linguri de făină;
  • 1 ou;
  • sare;
  • 150g brânză de oi frământată cu un ou;
  • 2-3 linguri ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Se curăţă cartofii, se fierb, se strecoară şi se zdrobesc sau se dau prin maşina de tocat carne. Se pun intr-un castron, se adaugă făina, sarea, piperul şi oul bătut şi se amestecă bine. Se fac chifteluţe subţiri, peste o chifteluţă se pune la mijloc puţină brânză frământată cu ou, se scoperă cu altă chifteluţă şi se lipesc marginile apasând cu degetul. Se dau prin făină şi se prăjesc.

Chifteluţele se pot umple şi cu varză acră călită în loc de brânză.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise