Chiftelute de cartofi umplute cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi;
  • 2 linguri de făină;
  • 1 ou;
  • sare;
  • 150g brânză de oi frământată cu un ou;
  • 2-3 linguri ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Se curăţă cartofii, se fierb, se strecoară şi se zdrobesc sau se dau prin maşina de tocat carne. Se pun intr-un castron, se adaugă făina, sarea, piperul şi oul bătut şi se amestecă bine. Se fac chifteluţe subţiri, peste o chifteluţă se pune la mijloc puţină brânză frământată cu ou, se scoperă cu altă chifteluţă şi se lipesc marginile apasând cu degetul. Se dau prin făină şi se prăjesc.

Chifteluţele se pot umple şi cu varză acră călită în loc de brânză.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise