Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 oua
  • 200 gr de branza
  • sare, piper
  • 2 piepti de pui
  • 100 gr de susan
  • 1-2 rosii potrivite
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 gr de creveti din cutie
  • 1 ardei rosu
  • ulei, faina

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea mica, si se adauga peste dovlecei,se sareaza si pipereaza,se adauga 1-2 oua. Se fac chiftelute de dovlecei se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.

Separat se taie pieptul de pui in bucati mici si se trece prin faina, ou si susan si se pune la prajit, se sareaza si se prajeste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot si se pun pe servetele absorbante trecandu-se la aranjarea farfuriei

Se curata rosiile de coaja si se face un trandafir. In uleiul incins se pun crevetii si se prajesc.

Farfuria se aranjeaza cu ceapa verde si ardei rosu.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise