Chiftelute de pui cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250g piept pui
  • - 50g ceapa
  • - 10g usturoi granulat
  • - 10g sare si piper
  • - 50g pesmet
  • - 1 ou
  • - 20g marar tocat
  • - 30gr patrunjel
  • - 50g ulei

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa spalata si tocata fin, usturoiul, pesmet, marar tocat, sare, piper si ou. Se amasteca compozitia si apoi se formeaza chiftelute rotunde, se trec prin susan si se prajesc in baie de ulei. Se scot, se scurg si se servesc atat calde cat si reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise