Chiftelute de pui cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250g piept pui
  • - 50g ceapa
  • - 10g usturoi granulat
  • - 10g sare si piper
  • - 50g pesmet
  • - 1 ou
  • - 20g marar tocat
  • - 30gr patrunjel
  • - 50g ulei

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa spalata si tocata fin, usturoiul, pesmet, marar tocat, sare, piper si ou. Se amasteca compozitia si apoi se formeaza chiftelute rotunde, se trec prin susan si se prajesc in baie de ulei. Se scot, se scurg si se servesc atat calde cat si reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise