Chiftelute de vinete

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • 2 linguri de brânză
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • salată verde

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curăţă fierbinţi şi se lasă să se scurgă, se toacă cu tocătorul de lemn, se pun într-un castron adăugând sarea, brânza, ouăle şi făina. Se amestecă totul bine. Din pasta obţinută se ia cu lingura şi se prăjesc în ulei înfierbântat, pe ambele părţi chifteluţe nu prea mari.

Se aşază pe farfurie, se presară cu brânză rasă, se garnissc cu câteva frunze de salată şi se servesc fierbinţi sau reci.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise