Chiftelute de vinete

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • 2 linguri de brânză
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • salată verde

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curăţă fierbinţi şi se lasă să se scurgă, se toacă cu tocătorul de lemn, se pun într-un castron adăugând sarea, brânza, ouăle şi făina. Se amestecă totul bine. Din pasta obţinută se ia cu lingura şi se prăjesc în ulei înfierbântat, pe ambele părţi chifteluţe nu prea mari.

Se aşază pe farfurie, se presară cu brânză rasă, se garnissc cu câteva frunze de salată şi se servesc fierbinţi sau reci.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise