Chiftelute de vinete cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 100 gr faina alba
  • sare
  • 150 ml ulei
  • 200 gr telemea

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata de coaja si se lsa la scurs dupa care se toaca ca pentru salata.Le amesteci cu ouale,ceapa tocata marunt si inabusita in ulei,sare si faina.La urma se adauga si telemeaua rasa.

Compozitia trebuie sa fie moale dar consistenta.Se incinge uleiul si se ia compozitia cu lingura si se toarna in ulei.

Se scot pe un servetel ca sa absoarba uleiul in exces.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise