Chiftelute din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1
  • 2 oua
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu 3 felii uscate de paine care a fost muiata in prealabil in apa (se scurge de apa atunci cand se amesteca cu carnea de pui), se adauga ou,usturoiul pisat bine , delicat, boia de ardei , piper negru macinat, marar taiat marunt, se amesteca bine si se rotunjesc in palma pentru a realiza chiftelutele rotunde si micute . Intr-o tigaie se pune ulei si se prajesc. Se pot servi cu piure de cartofi, cartofi nature , sau cu un dressing din suc de rosii.

Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise