Chiftelute din vinete

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mari
  • 2 cepe
  • 4-5 felii de franzela alba
  • 2 oua
  • 200 gr. ulei
  • 100 gr. faina
  • 1 lingura Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi
  • piper

Mod de preparare

Se spala vinetele, se taie in felii, se dau prin faina si se prjesc in ulei pe ambele parti, fara sa se arda. Se lasa la racit apoi se toaca cu cutitul marunt. Se caleste usor si ceapa taiata fin si se scurge bine de ulei. Se pun intr-un castron si se amesteca cu franzela inmuiata in apa si stoarsa, piper, Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi si cele 2 oua batute. Se amesteca totul, se fac chiftelute mici care se dau prin faina si se rumenesc in ulei incins.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise