Chiftelute grecesti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piine veche de o zi
  • o ceapa
  • 500 g carne tocata
  • 3 oua
  • patrunjel tocat
  • 700 g cartofi
  • 250 g rosii mici
  • 5 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • cimbru

Mod de preparare

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si se rad. Se amesteca cu un ou si o lingura cu virf de faina alba, se condimenteaza si se plamadesc chiftelute mici ,ce se coc pina devin aurii. Chiftelutele din carne se pun peste cele din cartofi. Se orneaza cu rosii si cimbru.

Se servesc pe un platou, asezate peste frunze de salata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise