Chiftelute in pat de aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata
  • verdeata
  • piper
  • usturoi
  • 2-3 oua
  • faina si sare; foi congelate pentru pateuri (din comert); salata Tzatziki: 1 iaurt bun (450 gr)
  • ceapa si usturoi verde
  • castravete
  • marar
  • sare si zeama de lamiie

Mod de preparare

Se incorporeaza cu carnea tocata verdeata , usturoiul, ouale, sarea si piperul. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc.

Se intindei foaia pentru pateuri si se decupeaza cerculete cu un pahar mai ascutit la gura. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie speciala si cu putin unt si se baga la cuptor. Dupa ce se coc se scot sa se raceasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise