Chiftelute umplute cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • 500g carne tocata de vita
  • 1/2 lingurita de oregano
  • 1/4 lingurita de seminte de chimion
  • sare
  • piper
  • 100g branza Feta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 castravete
  • sucul de la o lamaie
  • 200g rosii

Mod de preparare

Chifla se inmoaie in apa.Patrunjelul se toaca. O ceapa si usturoiul se toaca si se calesc in unt incins pana devin transparente;se scot apoi din unt si se racesc.

Chifla se amesteca cu carnea tocata,ceapa ,usturoiul,1/2 din patrunjel,oregano,chimion,sare si piper.

Feta se taie in 12 cubulete.

Se modeleaza 12 chiftele din carnea tocata,si in mijlocul fiecareia se introduce cate un cub de branza,apoi se modeleaza chifteaua acoperind branza.

Se incinge uleiul si se prajesc chiftelele.

Cealalta ceapa se toaca impreuna cu castravetele.Se amesteca apoi cu restul de patrunjel,sucul de lamaie,sare si piper.Se lasa putin sa se patrunda.Se servesc chiftelele alaturi de castravetii picanti si rosiile taiate felii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise