Chiftelute umplute cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vita; 4 – 5 ciuperci Champignon; 2 oua; 1 ceapa; 1 lingura faina; 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • maghiran

Mod de preparare

Amesteci carnea tocata cu ouale si faina, pui sare, piper, maghiran dupa gust si omogenizezi compozitia. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei, adaugi ciupercile tocate, patrunjelul tocat si lasi pe foc pana se formeaza un sos. Din compozitia de carne formezi apoi chiftele subtiri: pui pe o chiftea o lingurita din compozitia de ciuperci, asezi a doua chiftea (ca pe un capac) si presezi marginile. Prajesti apoi chiftelele astfel umplute in grasime incinsa si le scoti pe un prosop de hartie care sa le absoarba surplusul de ulei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise