Chiftelute vegetariene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr granule soia
  • 2-3 cepe
  • 5 felii de paine inmuiata in apa
  • o legatura de patrunjel
  • boia
  • sare
  • usturoi
  • piper
  • 1 ou-optional

Mod de preparare

Soia se fierbe, se clateste cu apa rece si se stoarce bine cu mana.

Ceapa se caleste si se pune peste soia.

Feliile de paine se storc in mana de apa se amesteca cu soia. Peste se pun condimentele, dupa gust. Patrunjelul se toaca fin si se amesteca si el cu celalalte ingrediente.

Daca iese un aluat prea moale se mai pune pesmet. Daca va este frica ca aluatul nu se leaga puteti adauga un ou.

Cu mainile unse de ulei formam chiftelutele si le punem intr-o tava tepatat cu hartie de copt pe care am uns-o cu ulei. Dam tava la cuptor pana chiftelele s-au rumenit usor.

Repetam procedura pana terminam compozitia.

Mie imi plac tare mult, sunt usoare, potrivite pt post.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise