Chisel de banane

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 banane
  • zahar cat cantaresc 3/4 din greutate banalelor
  • 500 ml apa

Mod de preparare

Se decojesc banalele, se taie bucatele.Se pune apa cu zaharul pe foc.Cand clocoteste se adauga bananele sa clocoteasca 10 min.Se scot bananele, se fac piure si se dau la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise