choco joben

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciocolata neagra amaruie Heidi
  • 200 g unt/margarina
  • 200 ga zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos alba

Mod de preparare

Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt/margarina Rama, zahar pudra si lapte praf, totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos.Se tin la rece.

Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular formand jobenul, se lasa la rece, la congelator o ora, doua.Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise