choco joben

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciocolata neagra amaruie Heidi
  • 200 g unt/margarina
  • 200 ga zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos alba

Mod de preparare

Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt/margarina Rama, zahar pudra si lapte praf, totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos.Se tin la rece.

Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular formand jobenul, se lasa la rece, la congelator o ora, doua.Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise