Chocolate Christmas Muffins

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 70 gr unt sau margarina Rama, la temperatura camerei
  • 75 gr zahar brun
  • 80 gr faina
  • 10 gr cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 1 lingurita scortisoara macinata

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se bate untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, cacaoa , praful de copt si sarea, se amesteca, apoi se adauga oul si scortisoara macinata si se amesteca totul pana se obtine o compozitie cremoasa.Se aseaza intr-o tava de briose, forme de hartie pentru briose.Se toarna cate putin din aluat in fiecare forma.

Se dau la cuptor pentru 18-20 minute, pana cresc si se rumensc.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza dupa dorinta fiecaruia (eu am facut omulete din turta dulce si floricele rosii de Craciun).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise