Chocolate Crinkles

Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata neagra (Heidi am folosit eu)
  • 60 gr unt
  • 2 oua
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • un plic praf de copt
  • optional: esente de rom
  • zahar tos si zahar pudra pentru tavalit fursecurile

Mod de preparare

Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu.

Mixam ouale impreuna cu zaharul, pana ce obtinem o spuma cremoasa.

Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.

Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.

Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient, cat sa modelam bilute potrivit de mari.

Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.

Le coacem la 160 de grade C, pentru 10 minute aproximativ.

Sunt foarte fragede si se sfarama usor. Dupa racire, vor fi crocante la exterior si pufoase in interior.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise