Chocolate Mud Cake fara gluten

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tava 20x30 cm:
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar)
  • 50 g cacao
  • 230 g jumatati de pere scurse din compot
  • 100 g ciocolata neagra, tocata grosier
  • 20 g fulgi de migdale

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C.

Se unge cu unt forma.

Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic.

Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn.

Intr-un bol, se mixeaza ouale.

Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand.

Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma.

Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra.

Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale.

Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise