Chocolate Mud Cake fara gluten

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tava 20x30 cm:
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar)
  • 50 g cacao
  • 230 g jumatati de pere scurse din compot
  • 100 g ciocolata neagra, tocata grosier
  • 20 g fulgi de migdale

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C.

Se unge cu unt forma.

Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic.

Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn.

Intr-un bol, se mixeaza ouale.

Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand.

Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma.

Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra.

Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale.

Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise