chiftelute ca la mama

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 0,300 g ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri de apa
  • 3 felii de paine
  • 0,100 ml lapte sau apa
  • 1/2 lingueita piper
  • 1/4 lingurita nucsoara pudra
  • 1 lingurita sare
  • 3 oua
  • citeva fire de patrunjel si de marar tocat marunt
  • 0,250 ml ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina devine ceapa sticloasa.

Painea se inmoaie in lapte (sau apa), se stoarce.

Intr-un castron se amesteca carnea, ceapa, painea, piperul, nucsoara, sarea, ouale batute, verdeata tocata, daca este prea tare compozitia se mai adauga apa si se amesteca. Se modeleaza ciftelele cu mana muiata in ulei, nu se dau prin faina, se prajesc in ulei. Sunt gustoasa calde si reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise