Ciocolata alchimica

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri cacao raw
  • 500 g unt de cacao
  • 2 linguri lucuma
  • 2 linguri maca
  • 2 linguri mesquite
  • 1 lingura ginseng
  • 1 lingura scortisoara
  • 1 lingura ganoderma
  • 1 lingura cat's claw
  • 1 lingura stevie
  • 1 varf de cutit chilli
  • 5 linguri miere tei
  • 1 praf de sare de Himalaya

Mod de preparare

Untul se incalzeste in deshidrator, sau in bain-marie, la 40 de grade, pana devine lichid. Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida, le ungem cu putin ulei de migdale si stergem surplusul cu un servet.

Intr-un castron de sticla punem toate ingredientele cu exceptia untului de cacao. Le amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam apoi untul lichid si amestecam pana se omogenizeza totul. Daca e nevoie folosim si robotul cu lama in S. Se toarna in forme si sa da la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise