Ciocolata Black&White

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt de cacao
  • 4 linguri miere de salcam
  • 2 linguri lecitina de soia
  • 2 pastai de vanilie (semintele din interior)
  • 3 linguri cacao cruda
  • 2 linguri lucuma
  • 1 banana

Mod de preparare

Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, la 40 de grade, pana devine lichid. Amestecam toate ingredientele, cu exceptia pudrei de cacao, in robotul cu lama in S, pana capata o consistenta cremoasa.

Pe o tava punem o folie alimentara si turnam jumatate din compozitie pe ea in forma circulara. Punem ciocolata alba la congelator pentru cateva minute.

In restul compozitiei adaugam cacao si procedam la fel ca si in cazul ciocolatei albe.

Dupa ce s-au intarit punem ciocolata pe o suprafata plana si o taiem cu un cutit usor incalzit in 4 cadrane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise