CIOCOLATA DE CASA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr lapte praf
  • 600 gr zahar
  • 250 gr stafide
  • 350 gr cacao
  • 5 pliculete zahar vanilat
  • 350 gr margarina Rama
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Zaharul si apa se pun la clocot pana se formeaza un sirop asemeni dulcetii. Separat se amesteca margarina, laptele praf si cacao pana se formeaza o pasta omogena. Adaugam siropul, stafidele, zaharul vanilat si amestecam foarte bine.

Punem continutul in recipiente care pot fi acoperite si dam la frigider sau la rece pentru 12 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise