Ciocolata de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180g unt
  • 250g lapte praf
  • 100g cacao
  • 500g zahar
  • 150ml apa
  • 200g alune

Mod de preparare

Se amesteca laptele praf cu cacaoa si untul pana se omogenizeaza.

Se face un sirop gros din zahar si apa.

Se adauga siropul peste amestecul de lapte praf, unt si cacao. Se toarna intr/o forma unsa cu unt si se adauga alunele.

Se tine la rece 12 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise