Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr zahar
  • 125 gr unt
  • 125 ml apa
  • 400 gr lapte praf
  • 5 linguri cacao

Mod de preparare

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.

Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana se topeste.

Se adauga laptele praf si cacaua care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.

Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise