Ciocolata falsa cu biscuiti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400ml lapte
  • 1 pachet de margarina Unirea
  • 300g zahar
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2kg de biscuiti.

Mod de preparare

Fierbi laptele cu margarina. Separat amesteci zaharul cu cacaoa si le adaugi in vasul cu lapte. Iei de pe foc si amesteci totul cu biscuitii dati prin masina de carne sau robot(sa fie ca faina). Asezi compozitia intr-o tava de chec si o nivelezi cu lingura dupa care o dai la rece 2-3 ore.

* Va recomand sa o consumati numai din frigider pentru ca daca sta mult la temperatura camerei se moaie.

* Cantitatea de zahar se poate micsora sau mari dupa gust.

*Poti adauga si stafide, nuca de cocos sau alune, eu am pus nuca de cocos, pt ca iubesc gustul...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise