Ciocolata si bomboane de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 ml apa
  • 25 g lichior(cirese amare)
  • 200 g zahar
  • un pachet lapte praf(130 g)
  • 10 nuci
  • 50 g cacao
  • 100 g unt topit si racit
  • 100 gr ciocolata menaj alba

Mod de preparare

Se fierbe apa cu zaharul pana devine un sirop gros,se adauga lichiorul si se mai fierbe un pic.Se ia de foc si se adauga laptele praf,cacaoa,untul si nucile.Aceasta compozitie se pune in forme pentru bomboane(o cutie in care au fost bomboane)si in tava(cu folie) pentru ciocolata. Se topeste ciocolata alba si se pune peste ciocolata neagra. Se lasa la frigider cateva ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise