Ciocolatina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 250 margarina
  • 250 gr zahar pugra
  • 10 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 praf copt
  • 6 linguri nuca macinata

Mod de preparare

Glazura:se fierb 100 gr cacao cu 150 gr zahar si 12 linguri de apa pina se ingroasa.Se lasa la racit.

Crema:250 gr margarina se freaca cu 250 gr zahar pudra.Se adauga 10 galbenuse si apoi 3/4 glazura(treptata).

blat: 1/4 glazura se pune intr-un castron cu 3 linguri de faina, 3 linguri de nuca macinata, 1 praf de copt si 10 albuse batute spuma.Albusele se vor bate cu 4 linguri de zahar.

Peste blat se aseaza crema si apoi glazura.Deasupra se rade ciocolata si 3 linguri nuca macinata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise