ciolan de porc cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rasol de porc
  • cartofi
  • sare
  • ulei
  • faina
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • pasta de tomate
  • ceapa

Mod de preparare

Bucatile de rasol si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Faina dizolvata cu 50 ml de apa rece si pasta de tomate se adauga peste bucatile de rasol impreuna cu usturoi ;cca 2 l de apa fiarta ,sare si se fierb in vas acoperit, cca 1 ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise