ciorba ardeleneasca cu loboda

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase, loboda, ceapa, ceapa verde, morcovi, ulei, iaurt, orez,
  • faina, otet, sare, tarhon si patrunjel verde

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.

Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt sau smantana ,impreuna cu tarhon si se fierb 10 min

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise