ciorba cu costita si fasole

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole boabe
  • costita afumata
  • ceapa
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • morcovi
  • tarhon verde
  • cimbru
  • otet
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa 15 min de fierbere, se indeparteaza apa, se inlocuieste cu alta fierbinte si se continua fierberea.

Se procedeaza asa de 3 ori. Cand fasolea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, patrunjelul si pastarnacul , ceapa, cimbru si sarea. Costita afumata se inabusa se se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate, tarhonul si otetul , continuand fierberea inca 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise