Ciorba de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ardei
  • o ceapa
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • frunze de patrungel
  • frunze de telina
  • ulei
  • sare/vegeta
  • o cana bulion/suc de rosii
  • frunze uscate de maghiran
  • Bors magic/zeama de la juma de lamaie

Mod de preparare

Toate legumele se spala si se curata de coaja, cu exceptia ardeiului. :)

Morcovii se taie rondele, pastarnacul se taie cubulete mici si telina, ardeiul la fel, ceapa se toaca marunt, iar cartofii se taie cuburi.

Toate legumele se pun intr-o oala la distuit cu ulei,apa si putina sare, in afara de cartofi.

Cand s-au inmuiat destul adaugam si cartofii, ii lasam asa 2 min, peste care adaugam apa si se lasa sa fiarba.

In timpul fierberii se adauga bulionul si vegeta/sarea.

Spre sfarsitul mancarii se adauga borsul/zeama de lamaie.

Inainte de a stinge focul adaugam verdeata.

Este o ciorbita simpla, usoara si gustoasa! :D

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise