Ciorba de dovlecei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg dovlecei foarte mici
  • 4 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • 1/2 l bors
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • o legatura leustean

Mod de preparare

Morcovul si patrunjelul se toaca rondele foarte subtiri si se pun la fiert in 3 litri de paa care clocoteste. Dupa 10 min se aduga dovleceii curatati de coaja si taiati rondele subtiri si ceapa taiat fideluta. Se mai lasa sa fiarba 15 min. Se adauga borsul si uleiul.In farfurie sa presara verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise