Ciorba de fasole verde

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 borcan fasole verde 680 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 mix gogosari
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 catei usturoi
  • bors dupa gust
  • 1 legatura leustean
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit; peste ceapa se adauga morcovul tocat, mixul de gogosari si se prajesc, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, apoi se adauga apa, putina sare si se fierb pana sunt patrunse bine legumele.

Se adauga fasolea verde, dupa ce a fost clatita, bors dupa gust, sare dupa gust si se trag doua trei clocote, apoi se opreste focul.

Se pun ouale intr-un castron, se adauga smantana, cateii de usturoi facuti mujdei, se mixeaza, se adauga cu polonicul ciorba, putin cate putin, se amesteca si se toarna in oala cu ciorba, se omogenizeaza, se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.

Sa aveti pofta dragilor!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise