Ciorba de legume cu bors

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 morcov mediu
  • 1 praz
  • 2 linguri de mazare
  • cateva pastai de fasole
  • 2 linguri de ulei (dupa gust, se poate folosi ulei de masline)
  • o mana de taitei cu ou
  • 250 ml. de bors
  • sare si piper dupa gust
  • leusean

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Cartofii si radacinile se taie in cubulete mici. Praz-ul se taie rondele. Se pun toate legumele la fiert in 3 litri de apa. Se adauga si uleiul, sarea si piperul. Dupa ce legumele au fiert se adauga taiteii si borsul (dupa gust, se poate pune mai mult sau mai putin).

Se mai fierbe 10 min. Se adauga leusteanul tocat si se opreste focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise