Ciorba de legume si naut la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de naut fiert
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 lingurita mix condimente pentru harira
  • cimbru
  • 200 ml bors de putina (sau dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa feliute subtiri, ardeiul gras tocat marunt, morcovul si patrunjelul radacina rondele.

Scurgeti boabele de naut de zeama in care au fost conservate, treceti-le printr-un jet de apa rece si adaugati-le in vas.

Adaugati apa cat sa le acopere putin si apoi setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Hight si timpul de 3 ore.

Spre final, cam cu 15minute, adaugati mix-ul de condimente pentru harira, cimbrul uscat si borsul de putina.

Potriviti de sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise