Ciorba de loboda

Se spala legumele si se toaca.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 legatura loboda;
  • 2 cepe uscate;
  • Frunze de ceapa verde;
  • 2 cartofi;
  • 1 morcov;
  • 1 castronel orez;
  • 3 linguri rosii cubulete in sos;
  • 1 varf de lingurita sare;
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde, intr-o oala de ciorba incapatoare, in care am incins putin ulei. Se adauga apoi morcovul ras, cartofii taiati cubulete mari, rosiile si loboda taiata marunt.

Se umple oala cu apa si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga si orezul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.

Se acreste cu bors, eu pun cam 500 ml, insa fiecare acreste in functie de cum ii place, apoi se mai lasa cateva minute.

Se ia focul si se presara verdeata tocata marunt.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/ciorba-de-loboda-2.html

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise