Ciorba de miel

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 Kg carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina radacina
  • 1 lingurita tarhon conservat
  • 20 g orez
  • 50 ml.smantana
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se formeaza deasupra. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se scoate se curata de pe os si se taie in bucati mici si se pune in apa in care a fiert impreuna cu morcovul, telina, taiate marunt, se adauga orezul si tarhonul se lasa la fiert pana cand sunt gata.

Apoi se ia oala de pe foc, se amesteca smantana cu un galbenus de ou si putin lichid din oala, se adauga in ciorba si se amesteca bine pana cand se incorporeaza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise