Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml de zeama de varza
  • 3 litri de apa
  • 1 morcov mare
  • o ceapa medie
  • 2 ardei rosu si verde
  • 200 gr paste spirale
  • o legatura tarhon
  • patrunjel verde
  • mix de legume
  • sare ,piper,boia
  • 2 3 linguri de ulei
  • 0 lingura de faina

Mod de preparare

La 3 litri de apa se pune cam 350 400 ml de zeama de varza(chiar mai multa ,dupa gust)se da la fiert.Se adauga zarzavaturile tocate marunt se condimenteaza se aduga pastele si se mai fierbe 10min(in functie de paste).Se face un rantas din o lingura de faina 3 linguri de ulei se pune boia .Se aduga cioba pe rantas se fierbe 1 2 minute si se pune in oala.Se mai fierbe 2 3 minute.La final se orneaza cu patrunjel verde

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise