Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2 -3 linguri bulion
  • condimente:
  • vegeta
  • leustean uscat
  • piper alb
  • bors maggic
  • ulei de masline
  • Pentru perisoare:
  • 1 lingura de orez
  • 1 tavita amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • cimbru

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.

Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit.

Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute si se adauga in oala.

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.

Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba, punem si bulionul impreuna cu condimentele, dupa gust.

Sfecla rosie se taie cuburi (eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit, daca aveti proaspata, o puneti mai la inceput ca sa fiarba.

Cand este gata, punem patrunjel proaspat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise