Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2 -3 linguri bulion
  • condimente:
  • vegeta
  • leustean uscat
  • piper alb
  • bors maggic
  • ulei de masline
  • Pentru perisoare:
  • 1 lingura de orez
  • 1 tavita amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • cimbru

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.

Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit.

Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute si se adauga in oala.

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.

Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba, punem si bulionul impreuna cu condimentele, dupa gust.

Sfecla rosie se taie cuburi (eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit, daca aveti proaspata, o puneti mai la inceput ca sa fiarba.

Cand este gata, punem patrunjel proaspat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise