Ciorba de perisoare din nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt ciorba:
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • o bucata de telina
  • 1 ardei rosu
  • 3 lg orez
  • patrunjel tocat
  • ulei
  • vegeta de legume-2 lg
  • 1 cana de bulion
  • 1 lingurita plina de bors
  • Pt perisoare:
  • 5 lg nuca macinata
  • 5 lg pesmet
  • 4-5 lg orez umflat
  • 1 ceapa mica distuita
  • marar tocat
  • 1 oua batut
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Ciorba se prepara ca o ciorba obisnuita. Se distuie ceapa tocata impreuna cu ardeiul taiat cubulete si morcovul taiat rondele, pana s-au inmuiat pe jumatate. Apoi se adauga pastarnacul, telina si patrunjelul radacina tocate marunt. Se mai lasa impreuna la distuit inca 2 min. Se pune apa si se lasa la fiert.

Incepem sa pregatim perisoarele: se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca, se condimenteaza.

Cand ciorba incepe sa fiarba, adaugam bulionul, vegeta si orezul, dupa care formam perisoarele cu mainile unse de ulei si le punem in ciorba. Lasam sa mai fiarba 5-10 min, dupa adaugam borsul si patrunjelul tocat. Mai lasam 2 minute si ciorba noastra este gata! :D

Pofta buna va doresc! :)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise