Ciorba de pui cu cartofi si legume

Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • 3 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa medie
  • 5 cartofi
  • 5 bucati din pui (piep portionat, pulpe)
  • 1 cub de knorr
  • 1 cuib de fidea
  • 1 lingura de orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne si dupa ce a fiert, se scoate puiul pe o farfurie. In aceeasi apa se pun la fiert ceapa, morcovul si ardeii tocati, dupa aceea se adauga cartofii si rosiile pisate. Dupa ce s-au fiert toate bine, se adauga carnea din farfurie, cubul de knorr, fideaua si orezul, iar inainte sa stingem focul, adaugam oul batut si patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise