Ciorba de pui cu cartofi si legume

Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • 3 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa medie
  • 5 cartofi
  • 5 bucati din pui (piep portionat, pulpe)
  • 1 cub de knorr
  • 1 cuib de fidea
  • 1 lingura de orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne si dupa ce a fiert, se scoate puiul pe o farfurie. In aceeasi apa se pun la fiert ceapa, morcovul si ardeii tocati, dupa aceea se adauga cartofii si rosiile pisate. Dupa ce s-au fiert toate bine, se adauga carnea din farfurie, cubul de knorr, fideaua si orezul, iar inainte sa stingem focul, adaugam oul batut si patrunjelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise