Ciorba de sfecla rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 praz,
  • 4 linguri de ulei,
  • 1 pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 gogosar verde,
  • 1 gogosar rosu,
  • 2 cutii rosii (una cuburi,una intregi),
  • 1 kg.cartofi,
  • 1 l bors acru,
  • sare dupa gust,
  • 2 bucati sfecla rosie potrivit de mari.
  • Pentru iubitorii de lactate se poate adauga si cateva linguri de smantana,insa eu il prefer fara smantana,nu doresc sa ii schimb gustul:))

Mod de preparare

Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si gogosarii taiati marunut,se undesc bine si se toarna compozitia intr-o oala in care am pus la fiert cartofii taiati cubulete si sfecla rosie taiata marunt.Se fierb toate legumele,apoi se adauga cutiile de rosii, sare dupa gust,borsul dupa preferinte si se trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Cam la cinci minute dupa ce se opreste focul se poate adauga si smantana.Sa aveti pofta dragilor!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise