Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 fir telina apio
  • 2 oua
  • 250 gr rosii in bulion
  • Leusean verde
  • Sare, piper
  • 2 l apa
  • 300 ml bors

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera.

Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.

Se lasa pe foc pana fierb si legumele apoi se taie rosiile cubulete si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust . Se fierbe borsul si se adauga la ciorba.

Se bate oul cu putina sare si se prajeste omleta, la final adaugam putin leusean uscat.

Se taie omleta sub forma unor taietei si se adauga la supa.

La final se adauga leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise