Ciorba radauteana

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • o bucata de telina
  • 2 piepturi de pui mari
  • o mana de fidea
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 2 galbenusuri
  • jumatate de pahar de smantana
  • 6 catei de usturoi
  • vegeta de pui/sare

Mod de preparare

Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul de pui taiat fasii subtiri de un deget si lungi de 4 cm aprox ,impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba pana legumele s-au facut.

Le scoatem din ciorba, iar morcovul il taiem felii si il punem inapoi in ciorba.

Punem fideaua la fiert in ciorba, radem usturoiul pe razatoarea mica.

Cand fideaua e gata, amestecam intr-un vas mic, galbenusurile cu smantana peste care punem zeama din ciorba cat sa se incalzeasca. Turnam in ciorba si stingem focul, punem frunzele de patrunjel tocate.

Stiu ca ciorba trebuie acrita normal, dar mie asta nu imi place.

Se serveste cu piper, iar pe langa un ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise