Cirese invelite in ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg de cirese
  • 250 g ciocolata de menaj
  • 10-15 cuburi de gheata.

Mod de preparare

Pui ciocolata sa cse topeasca la bain-marie. Speli ciresele,dar nu le scoti nici coditele, nici samburi. Pregatesti un vas cu apa rece in care pui si cuburile de gheata. Treci ciresele prin ciocolata fierbinte si imediat le scufunzi in apa rece. Le scoti pe o planseta si le lasi sa se zvante putin . Apoi le asezi putin pe un platou. Pentru culoare poti pune in mijlocul platoului si pe margine cateva cirese natur!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise