Ciulama cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 1 kilogram ciuperci
  • ¾ cana de faina
  • ¾ pahar de ulei
  • piper si sare dupa gust
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Se spala, se curata si se taie marunt ciupercile. Apoi, se pun la fiert in apa cu putina sare. Separat, se prepara un sos alb astfel: intai se pune intr-o cratita faina, apoi zeama de la ciuperci si, la sfarsit, uleiul. Se adauga sare si piper dupa gust si ciupercile taiate marunt, se lasa sa dea cateva clocote si se amesteca incontinuu, pana se ingroasa. Cand e gata, se presara deasupra marar si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise