ciuperci champignon cu lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignon 0,5 kg
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • parmezan

Mod de preparare

E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun.poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura la friptura

ciuperci champignon cu palaria cat mai mare(se scot piciorusele,care pot fi folosite ptr o tocanita sau paste

se curata ciupercile,se incinge putin uleiul intr-o tigaie mai mare,(ulei cat sa acopere fundul tigaii),se pun ciupercile cu gura in jos,ca sa zic asa,se prajesc vreo 2-3 minute,dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie,sare,piper si se mai tin vreo 3-4 minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie(ca sa se pastreze sucul format in palarie),se presara cu patrunjel tocat si parmezan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise