Se curata ciupercile, se rup piciorusele din palarioara. Eu personal le curat pentru orice eventualitate,
nu vreau sa rontai ceva nisip in dinti. Cine doreste poate sa curete niste ceapa si cu piciorusele tocate sa le calim in putin unt. Eu personal le pun la alta mancare pentru ca baietii mei le mananca simlu cu cascaval. Cascavlul ras il pun in palarioare si apoi le pun intr-o tigaie sau vas de yena la cuptor. Peste ele pun o ceasca de vin cu ceva condimente si le las la cuptor circa 60 minute la foc domol. Se pot face in combinatii diferite dar noua ne plac mai mult simple cu cascaval. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.
Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise