ciuperci cu carne de miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • ciuperci
  • ceapa
  • rosii
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • piper
  • sos brun
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu putina apa. Se scot bucatile de carne separat si se paseaza sosul cu ceapa peste acestea.

Ciupercile se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Bucatile de carne si sosul de ceapa pasata se fierb impreuna cu sosul brun la foc moderat, 15-20 de minute apoi se adauga ciupercile, rosiile, sarea,piperul si vinul continuand fierbera inca 10 min. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise