Ciuperci cu cascaval

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15- 20 ciuperci Champignon de marime medie,
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 1 leg.patrunjel verde

Mod de preparare

-se scot coditele de la ciuperci,se spala bine palariile, se pun la scurs.

-cascavalul se taie cubulete

-patrunjelul se toaca marunt

-intr-o tava se pune hartie de copt

-se pun ciupercile in tava cu scobitura in sus

-in ciuperci se pune sare,piper,cascaval,putin unt,patrunjel

-se dau la cuptor cam 30 minute

-se servesc calde

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise