Ciuperci cu ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • o ceapa uscata
  • o legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi pisat
  • 4 linguri ulei
  • o lingurita cimbru
  • sare, piper
  • o legatura patrunjel
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Calesti foarte putin ceapa, adaugi ciupercile taiate feliute,ceapa verde rondele,condimentezi.Lasi sa scada apa lasata de ciuperci.Adaugi untul,cimbrul usturoiul si verdeata. Mai lasi 10 minute pe foc. Mananci cu mamaliga fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise